(VIDEO) Prevario djevojku a ona mu iz osvete uništila Audi!

Neimenovana djevojka iz Novog Sada jučer je postala hit na društvenim mrežama nakon što se pojavio snimak na kojem se vidi kako se sveti, sada već, izgleda bivšem momku.

Djevojka je uzela auto sprej, a, zatim po kolima svog partnera ispisala uvrijedljive reči, kako po vratima, tako i po haubi, ne ostavljajući nijedan dio automobila bez tragova osvete.

Na nesreću vlasnika vozila, djevojka nije poštedjela ni gume automobila, već ih je probušila, čime je dodatno uniđtila vozilo.

Za sada nije poznato kada je snimak nastao, kao ni razlog ovakvog čina, ali sudeći po natpisima na automobilu “ku***ru” i “pi**o” i komentarima na društvenim mrežama, radi se o prevari preko koje djevojka nije mogla da prođe.

Snimak reakcije djevojke iz Novog Sada, postao je viralan jučer tokom dana, kada se na Instagram stranici “NS Uživo” pojavio video snimak šlepanja automobila, na kojem se vidjelo kako služba podiže auto na teretni dio.

Video pogledajte u nastavku… ili ovdje

 

Objavljuje @crnahronikabih
Prikaži u Threadsu

 

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79