(VIDEO) Putnik u autobusu pjevao 14 sati na liniji od Sarajeva do Beča

Na društvenim mrežama pojavila se vijest među purnicima u autobusu koji je putovao iz Sarajeva za Beč, stariji putnik pjevao hitove narodne muzike.

Prema opisu, stariji gospodin navodno je pjevao svih 14 sati putovanja, zbog čega je nekoliko putnika odustalo od putovanja već u Sloveniji.

“Stariji gospodin je pjevao svih 14 sati putovanja. 10 ljudi napustilo bus u Ljubljani”, napisao je korisnik koji je snimak podijelio na TikToku.

Na snimku se vidi stariji gospodin kako s emocijom pjeva pesmu Šabana Šaulića “Željan sam Bosne i rodnoga kraja”, dok su mladići koji su snimili ovaj performans dobacivali “A ode u Beč”.

Atmosfera u autobusu bila je raznolika – dio putnika ostao je zatečen ovim neobičnim nastupom, dok su drugi u njemu vidjeli dobru šalu.

Za sada nije poznato kada i gdje je tačno snimak nastao, kao ni da li je pjevanje zaista natjeralo nekoga da napusti autobus tokom putovanja ka glavnom gradu Austrije.

 

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79