(VIDEO) Sarajlije ogorčene ponašanjem vozača službenih vozila političara u BiH

(VIDEO) Sarajlije ogorčene ponašanjem vozača službenih vozila političara u BiH


Tokom jučerašnjeg dana oko 16h kada je najveća gužva u saobraćaju glavnog grada Bosne i Hercegovine dogodila se zanimljiva situaciju koju su zabilježili čitatelji našeg portala.

Kao što možemo vidjeti, tri službena vozila političara u BiH, provlačili su se kroz saobraćajnu gužvu i tako uznemirili Sarajlije svojim zvukovnim signalima ali i divljačkom vožnjom.

Kako nam tvrdi ogorčeni Sarajlija, bahati službenik izvadio je palicu kako bi udario njega i njegovo vozilo s njom.

Video na Facebook stranici portala Crna-Hronika skupio je preko 80.000 pregleda i veliki broj komentara. Treba napomenuti da građani Bosne i Hercegovine plaćaju njihove plate, njihovo gorivo kao i skupocjena službena vozila u kojima sjede.

Pogledajte divljanje službenih vozila kroz centar Sarajeva: Snimljeni kako prijete vozaču”

Pročitajte samo neke od komentara na društvenim mrežama.

“Ne treba im se sklanjati, šta nam mogu. Ništa. To nije nikakav prekršaj ni u kakvom zakonu. Hitna i vatrogasci svaka čast i njima se treba sklanjati. Šta bi oni da se slupa tristo auta i da ide jedan preko drugog da bi prošli. Eto neke face i važne ličnosti. Pa u njih niko i ne gleda. Samo tim iritiraju vozače i narod

“Najmanje sto osjetim kad ih vidim u strahovitoj žurbi”da se sastanu i donesu krucijalne odluke za drzavu i narod” je iznenadni i nesavladivi napad smijeha koji brzo predje u prezir i gadjenje..

“Imao sam priliku jednom “razgovarati” sa jednim malim ćelavim sto vozi ovakvo auto, i Boga molim svaki put kad sam na cesti da nekako dodju do mene, uživam u tome…

“Samo naprijed, kad su mogli do sad neka nastave i dalje, nije smetalo prije sto bi smetalo sad.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija