(VIDEO) Sarajliji sa 100% invaliditetom MUP KS napisao kaznu za parking: On im je vratio na njihovo vozilo

(VIDEO) Sarajliji sa 100% invaliditetom MUP KS napisao kaznu za parking: On im je vratio na njihovo vozilo


Da pripadnici MUP-a KS imaju privilegovan odnos prema pojedincima, govori i sljedeća video informacija koja je zabilježena danas u Sarajevu.

Kako tvrdi naš čitatelj, koji je 100% invalid, na njegovom parkiranom automobilu ostavljena je kazna za nepropisno parkiranje njegovog vozila. Kako ova stupska ulica nema označen parking prostor za osobe sa invaliditetom, Sarajlija je parkirao gdje je parkirao. Na njegovom automobilu jasno je istaknuta plava naljepnica koja predstavlja vozilo kojim upravlha osoba sa invaliditetom.

“Ono što je možda i najtužnije jeste da drugi automobilu koji su parkirani ispred i pored njegovog automobila nisu dobili kaznu. A i oni sami su svoje vozilo parkirali na nedozvoljenom mjestu. Tužno šta nam rade. Pogoto gdje za nas, osobe sa invaliditetom nema parkinga a ako ima, svjedoci smo da je uvijek neki parking papak parkiran na tom mjestu.

Došao sam u blizini parkinga gdje mi je radnik naplatio parking na ulazu jer unutra mjesta nije bilo. Iako sam imao istaknutu invalidsku karticu pripadnici PS Reljevo Sarajevo su mi pisali kaznu koju sam s svog vozila okačio na njihovo jer do mene je bilo jos automobila kojima kazna nije pisana.

Ja ću trazit sudsko odlučivanje i da se sankcioniše policajac koji štiti svoje poznanike a piše kazne onome ko ima naljepnicu osobe sa invaliditetom” – izjavio je ogorčeni Sarajlija Ramiz Javaroš.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija