(VIDEO) Skinuo i oštetio LGBT zastavu. Privela ga policija

S obzirom da je kazneno djelo počinio iz niskih pobuda, osumnjičeni je po dovršetku kriminalističkog istraživanja u večernjim satima 2. lipnja priveden u pritvorsku jedinicu PU Istarske, rekli su nam iz policije

Grad je sat vremena prije incidenta objesio zastavu. Čovjek je došao i skinuo ju je. Odmah je stigla policija. Stavili su ga u automobil i otišli, ispričao nam je čitatelj iz Pazina.

Pogledajte video: Skinuo Pride zastavu

Istarska policija potvrdila nam je da je muškarac (61) u Ulici Joakima Rakovca u Pazinu s jarbola skinuo i oštetio LGBTQ zastavu. Bilo je to 1. 6 oko 19 sati. Policija je ustvrdila kako je muškarac počinio kazneno djelo oštećenja tuđe stvari.

– S obzirom da je kazneno djelo počinio iz niskih pobuda, osumnjičeni je po dovršetku kriminalističkog istraživanja u večernjim satima 2. 6 priveden u pritvorsku jedinicu PU Istarske – rekli su nam iz policije.

Povjerenstvo za ravnopravnost spolova Grada Pazina je 01.06. oko 18.30 sati na platou Spomen doma Pazin podiglo LGBTQ+ zastavu u znak podrške i tolerancije povodom obilježavanja Pride mjeseca. Ovim činom su pružili podršku članovima LGBTQ+ zajednice te pozvali građane na toleranciju tijekom obilježavanja Pride mjeseca, ali i tijekom cijele godine piše 24sata.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79