(VIDEO) “Škodom” polomio rampu na pružnom prelazu u Zalužanima

(VIDEO) “Škodom” polomio rampu na pružnom prelazu u Zalužanima


Željeznice Republike Srpske su na svom Fejsbuk profilu objavili snimak na kome se vidi kako nesavjesni vozač danas je na pružnom prelazu u Zalužanima polomio rampu

Kako se vidi na snimku vozač prošao ispred rampe, a nakon toga se kretao u rikverc i polomio rampu.

– Željeznice Republike Srpske ulažu maksimalne napore kako bi obezbijedile nesmetano i bezbedno odvijanje saobraćaja na putnim prelazima. Sačuvati prije svega ljudske živote ali i svoju imovinu, željezničarima je svakodnevnica. Taj posao, nanoseći značajnu materijalnu štetu, u velikoj mjeri otežavaju sada već brojni pojedinci, koji iznova ignorišu propise, pravila i saobraćajnu kulturu – stoji u saopštenju Željeznica.

Oni su najoštrije osudili ovakva postupanje učesnika u saobraćaju, te ponovo apelovali da su svi učesnici u saobraćaju u obavezi da poštuju saobraćajne propise.

– Lična nepažnja učesnika u drumskom saobraćaju, neoprezno i neodgovorno kretanje prilikom prelaska preko pruge kao i uništavanje željezničke imovine, najčešći su uzroci nastanka saobraćajnih nezgoda, zbog čega je neophodno i dalje ukazivati na obavezno poštovanje saobraćajne signalizacije na pružnim prelazima – dodali su oni.

 


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija