(VIDEO) Tuga u Sarajevu: Obavljena dženaza Irhadu Zukiću koji je preminuo od koronavirusa!

(VIDEO) Tuga u Sarajevu: Obavljena dženaza Irhadu Zukiću koji je preminuo od koronavirusa!


Irhad Zukić, poznati sarajevski sportaš, ljubitelj ekstremnih sportova, preminuo je u 36. godini.

Zukić je bio pozitivan na koronavirus, a njegovo zdravstveno stanje se proteklih dana zakompliciralo, te je preminuo u srijedu oko 5 sati ujutro. Danas je na Gradskom groblju Bare obavljena dženaza, a veliki broj njih je pustio suzu za svojim drugom, bratom…

https://youtu.be/qVExVYSkstg

Velika tuga je vladala danas na Gradskom groblju Bare, gdje je Irhad Zukić ispraćen na vječni počinak. On je preminuo od koronavirusa, a njegovi najbliži, kao i veliki broj prijatelja još ne prihvataju činjenicu da više nije sa nama.

Irhada su poznavali ljudi iz svih sfera života , te je bio dosta cijenjen i poštovan, što pokazuje sama dženaza na kojoj se okupilo nekoliko stotina ljudi, uprkos situaciji vezanoj za Covid 19.

Velika je tuga ovo za sve, a među prisutnima su bile i njegove kolege iz Udruženja Extreme Sports Sarajevo. Oni su na dženazu došli među prvim, a otišli posljednji, u nevjerici da ih je Irhad zauvijek napustio.

Irhad Zukić, sarajevskoj raji poznatiji kao Zuka, je iza sebe u velikoj tugi ostavio suprugu, sinove, oca, brata, te brojnu rodbinu i prijatelje.  Portal Ekskluziva.ba izražava duboko žaljenje, a porodici i svima bližnjima želimo sabura.

.

.

.

.

.

.

.

Foto/Video: Ekskluziva.ba

 


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija