(VIDEO) Više osoba pretuklo muškarca na Stupu: “Građani sve snimali telefonom”

(VIDEO) Više osoba pretuklo muškarca na Stupu: “Građani sve snimali telefonom”


Jučer je u naselju Stup došlo do napada u kojem su više osoba fizički pretukle muškarca koristeći metalne palice. Incident se dogodio u večernjim satima, a prema izjavama očevidaca, napadači su žrtvu pretukli i ostavili na ulici – piše Crna-Hronika.

Nemili događaj desio se u ulici Stupska 21A.

Hitna pomoć i policija brzo su stigli na lice mjesta, gdje su zatekli teško povrijeđenog muškarca.  Njemu je pružena adekvatna medicinska pomoć te je muškarac upućen u bolnicu . Policija je odmah pokrenula istragu i traga za napadačima koji su se udaljili s mjesta događaja.

Kao što možemo vidjeti na video snimcima koje su čitatelji snimali, nesporazum se desio oko parkiranih automobila, kada su dvojica izašli iz Passata i odlučili fizički nauditi drugom muškarcu.

Ovo je još jedan u nizu nasilnih incidenata koji su potresli Sarajevo u posljednje vrijeme, te se od nadležnih organa očekuje brza i efikasna reakcija kako bi se povratila sigurnost u gradu.

Pogledajte video snimak



Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija