Foto: Crna-Hronika
(VIDEO) Vozač BMW-a oprao auto pa ukrao novac iz samouslužne autopraonice

(VIDEO) Vozač BMW-a oprao auto pa ukrao novac iz samouslužne autopraonice


Sinoć se dogodio neobičan incident u jednoj samouslužnoj autopraonici u centru grada Kalesije. Vozač BMW-a, koji je došao oprati svoj automobil, iskoristio je priliku i ukrao novac iz automata za naplatu usluga piše Crna-Hronika.

Prema izjavama očevidaca, vozač, čiji identitet još uvijek nije otkriven, stigao je na autopraonicu u večernjim satima. Nakon što je parkirao svoj crni BMW, počeo je prati automobil koristeći uobičajene metode. Međutim, u jednom trenutku, iskoristio je trenutak kada nije bilo drugih korisnika u blizini i počeo manipulirati sa automatom za naplatu.

Snimke sigurnosnih kamera prikazuju kako vozač koristi alat kako bi provalio u automat i izvukao kasetu s novcem. Nakon što je uzeo novac, brzo se vratio u svoj automobil i napustio mjesto događaja. Procjenjuje se da je ukrao nekoliko stotina konvertibilnih maraka.

Policija je odmah obaviještena i pokrenuta je istraga. Trenutno pregledavaju sigurnosne snimke i prikupljaju izjave svjedoka u nadi da će brzo identificirati i uhvatiti počinitelja.

Vlasnik autopraonice izrazio je razočaranje i zabrinutost zbog ovog incidenta te traži pomoć od stanovništva u pronalasku ovog lopova.

Pogledajte šta je snimila sigurnosna kamera


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija