(VIDEO) Vozač u Lukavcu maltretirao djecu u autobusu. “Psovao nam je Boga i naglo kočio”

Neugodnu situaciju doživjeli su maloljetne osobe iz Lukavca koje su se vraćale iz škole. Kako tvrde incident se desio jučer (16.12.2022) godine u večernjim satima oko 19:10.

“Djeca tvrde da ih je vozač maltretirao, konstantno psovao Boga te naglo kočio kako bi pali i fizički se povrijedili” – tvrdi svjedok iz autobusa za portal Crna-Hronika.

“Danas u večernjim satima bus za Gnojnicu u 19:10 dogodio incident u kojem šofer autobusa maltretira putnike (učenike). Naglo je zakačio gdje sam ja povrijedila ruku i uz to je počeo nam psovati. Ovo nije prvi put da se ovo desi jer je već bio prijavljen od par ljudi, ali ništa nije poduzeto.

Da li trebamo ovo da trpimo svakodnevno? Ovo je novi šofer busa koji ima dugu kosu i ima pogled psihopate. Dijelite dalje ako smatrate da ne trebamo trpiti ovakvo ponašanje šofera..” – izjavila je učenika iz autobusa (identitet poznat redakciji portala)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Crna Hronika BiH (@crnahronikabih)

 

Šta kažu na Facebook-u?

Ovo je sramota jer svaki dan djeca na njega kukaju kako ih maltretira , nece da pusti grijanje .Pa jarane ako ti je mrsko radit idi cuvaj koze jer to izgleda i jest za tebe posao.
Manijak obicni🤬🤬😡😡

To treba prijaviti odma na policiju pa ina li grama kulture da tako grdne rijeci govori djeci

Treba doc nečiji otac ili brat pa mu malo ruke polomit i bio on onda kao bubica😡

meni tako da opsuje sutra bi mu bio ispracaj na ahiret

Sramota dajemo 100km djeca se voze pod strahom još kada zapadne autobus đaci izađu pa guraju bus ovo je za prijavu

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79