Vjerovali ili ne: Političar iz BiH zbog boljeg posla odlazi u Austriju

Post [M,D] First paragraph - 300x250

Iako su do prije par godina mladi stručnjaci sanjali sigurne državne poslove, danas to više nije slučaj, jer čak i oni koji su se dobro snašli na visokim pozicijama, napuštaju dobro plaćene poslove i odlaze u inostranstvo.

Upravo ovo se dogodilo pomoćniku ministra za naučnotehnološki razvoj Miodragu Peranoviću, porijeklom iz Brčkog koji je dao otkaz u Vladi Srpske i odselio se u Austriju.

Peranović je juče zvanično razriješen dužnosti pomoćnika u Ministarstvu za naučnotehnološki razvoj, visoko obrazovanje i informaciono društvo, a za portal CAPITAL je potvrdio da posao napustio zbog selidbe u inostranstvo.

Post [M,D] Text - ADX / Video

“Prije nepuna dva mjeseca sam dobio angažman van Bosne i Hercegovine, te se preselio. U pitanju je poslovna ponuda koju sam prihvatio. Sve ostalo je u sferi privatnog života”, rekao je Peranović.

U ministarstvu u kojem je do sada radio, takođe su nam potvrdili da se Peranović odselio i rekli da im je veoma žao što ih je napustio jedan takav stručnjak.

Post [M,D] Text - ADX / Video
Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79