Vladičić ponovo “briljira” sa obračunom struje (VIDEO)

Vladičić ponovo “briljira” sa obračunom struje (VIDEO)


Vladislav Vladičić, direktor Regulatorne komisije za energetiku Republike Srpske zbunio je građane svojim objašnjenjem kome će i za koliko poskupiti struja od 1. januara 2023. godine.

Vladičić je ponovo objašnjavao, ovaj put za RTRS, te postao hit na društvenim mrežama.

Većina korisnika mreža kažu da bi mu i “Ajnštajn pozavidio” i “mole za prevod”, prenosi Una. – Ako se potroši 400 kilovat sati manje ili noćne, ili i 400 kilovata dnevne ili veća, onda se… Znači imamo ukupno potrošenih 800 kWh. Po 250 kWh se od… će se naplaćivati do 500 znači, i dnevne i noćne. A ovo znači ostaje nam 300 od 500, do 800, 300, po 150 ostaje na noćnu i dnevnu – objašnjava direktor.

@konstitucionalista

Replying to @somersbypro20 Direktor Regulatorne komisije za energetiku Republike Srpske i dalje briljira u matematičkim formulama za obračun struje… #struja #obračun #energetika #zanimljivecinjenice #račun #republikasrpska #bosniaandherzegovina #bosnaihercegovina #republicofsrpska #fyp #viral #foryoupage #fypシ #smjesno #matematika #fizika #smesni_klipovi #smesnobalkan

♬ Baby Elephant Walk – Henry Mancini


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija