Vlasnik prijavio da mu je iz kuće nestala veća količina zlata, lopov ušao kroz prozor?

Foto: Ilustracija

U kuću u Razboju Ljevčanskom kod Srpca je došlo do provale, te je ukradeno zlato.

Iz Policijske uprave (PU) Bosanska Gradiška su saopštili da policija preduzima mjere i radnje u cilju rasvjetljavanja krivičnog djela teška krađa koje je prijavljeno u nedjelju oko 00.10 sati.

“Oštećeni je prijavio da je u njegovoj porodičnoj kući u subotu od 19.45 do 23.45 sati od strane nepoznate osobe ili više njih izvršena provala.

Kako je policiji rekao vlasnik, provala je izvršena na način da je nepoznata osoba ili više njih na neutvrđen način došli do prozora kuće koji je bio otvoren na ‘kip‘, te upotrebom fizičke snage i podesnog alata djelovali na isti, ušli u unutrašnjost kuće izvršili premetačinu, te otuđili veću količinu zlatnog nakita, naveli su iz policije.

Dodali su da je o svemu obavješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka, koji je naložio da se preduzmu sve mjere i radnje na dokumentovanju i rasvjetljavanju krivičnog djela teška krađa.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79