Vodoinstalater iz BiH, zajedno sa svoja dva brata, napravio haos u austrijskoj bolnici

Vodoinstalater iz BiH, zajedno sa svoja dva brata, napravio haos u austrijskoj bolnici


Državljanin Bosne i Hercegovine (26) uhapšen je u bolnici Donauspital u Beču, gdje je ležao zbog teških povreda.

Kako piše austrijski Heute, vodoinstalater iz BiH je, zajedno sa svoja dva brata, povrijeđen u pucnjavi koja se desila prije nekoliko dana. Zadobio je teške povrede, zbog čega je bila potrebna hitna operacija.

Razlog za poziv policiji bio je, kako navode iz policije, žestok verbalni sukob između neimenovanog bh. državljanina i osoblja bolnice. Njegova porodica tvrdi da su svi bili neugodni prema njemu, čak i da su mu odbijali donijeti lijekove i vodu, i da su mu rekli kako se treba “sam očistiti”.

S druge strane, u izjavi za austrijske medije, osoblje bolnice tvrdi da nije bilo nikakvih problema. “Ne možemo potvrditi optužbe koje je iznijela porodica žrtve i odbacujemo ih. Pacijent je dobio izvanrednu medicinsku i sestrinsku njegu”, navodi se u izjavi.

Reagovala je i njegova supruga, koja je napomenula da se radi o “izrazito mirnom i prijatnom čovjeku”. Policija je 26-godišnjaka uhapsila te se nalazi u pritvoru.

https://www.tiktok.com/@crnahronikainfo/video/7287457366059093253?is_from_webapp=1&sender_device=pc&web_id=7241465432601937414


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija