Vojin Mijatović oštro uzvraća: “Nisam bio blizak Karadžiću i Dodiku, kao neki. Vaše vrijeme je prošlo…”

Vojin Mijatović, potpredsjednik SDP-a BiH i kakndidat za člana Predsjedništva BiH iz reda srpskog naroda oglasio se na društvenim mrežama odgovarajući na brojne optužbe iznesene posljednjih mjeseci.

-Digli su se “silni” samo zbog činjenice jer im smeta Bosanac i Hercegovac.

Prvo sam bio statistička greška, sad sam neko ko odlučuje izbore.

Po njihovom, ponedjeljkom sam Dodikov, utorkom američki, srijedom Bakirov, četvrtkom Komšićev, petkom radim za BIA-u, vikendom sam slobodan.

Dok se vaši bolesni umovi dogovore ko sam i čiji sam:

Sin sam Dobrivoja i Branislave, sin sam svoje domovine Bosne i Hercegovine.

Nisam 90-ih bio blizak saradnik Radovana Karadžića, kao neki, nisam bio blizak saradnik Milorada Dodika, kao neki, nisam milioner sa vilom u Istri, Poljinama, Dedinju, Palama, Crnoj Gori, kao neki, nisam ni u jednoj aferi kao svi koji laju.

Znam da vam svima smeta što sam Bosanac i Hercegovac i što sam kandidat SDP-a BiH, jedine i najveće multietničke i građanske partije, ali sabur – hajvani, vaše vrijeme je prošlo, nova generacija dolazi, kojoj je stalo do države, a koja se neće obogatiti na račun države kao vi!

I naravno, zelena kravata, ona posebno iritira sve vas. Da ste mi živi i zdravi, poručio je Mijatović.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79