Vozač izgubio kontrolu, automobil završio na krovu

Vozač izgubio kontrolu, automobil završio na krovu


Teška saobraćajna nesreća dogodila se danas na magistralnom putu u Krupi na Vrbasu.

Jedan od očevidaca rekao je za Srpskainfo da je vozač izgubio kontrolu nad automobilom i sletio sa puta i prevrnuo se na krov.

Za sada nema informacija da li ima povrijeđenih, a na mjestu nesreće je i Hitna pomoć.
Uskoro se očekuje i više informacija iz policije.

Zbog saobraćajne nezgode koja se dogodila na magistralnom putu M-18 Srednje-Olovo u mjestu Čevljanovići saobraća se usporeno, jednom trakom naizmjenično, do završetka policijskog uviđaja.

Kolovoz je mokar ili vlažan, a na pojedinim dionicama u višim predjelima upozoravamo na povremeno jak vjetar. S obzirom da meteorolozi u narednim danima najavljuju pogoršanje vremena i obilnije padavine, savjetujemo maksimalno opreznu vožnju i napominjemo da je posjedovanje zimske opreme i zakonski obavezno do 01.04.

Zbog učestalih odrona skrećemo pažnju na puteve: Bihać-Srbljani-Bosanska Krupa, Simin Han-Banj Brdo, Rogatica-Ustiprača, Crna Rijeka-Jajce, Turbe-Karanovac, Bugojno-Kupres i Sarajevo-Foča, kao i prevoje Rostovo (Bugojno-Novi Travnik) i Makljen (Prozor-Gornji Vakuf/Uskoplje).

Na magistralnom putu Livno-Šuica (prevoj Borova Glava) upozoravamo na izlaske divljih konja na kolovoz.

Sporije zbog radova tokom dana saobraća se na magistralnom putu Jablanica-Mostar (kod restorana „Zdrava voda“), kao i na ulazu u Stolac (iz smjera Mostara), te na skretanju za Orahovicu na području Konjica.

Pojačan je promet vozila na izlazu iz Bosne i Hercegovine na graničnim prelazima Bosanska Gradiška i Velika Kladuša. Na ostalim graničnim prelazima ne čeka se duže od 30 minuta.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija