Vozač Renaulta silom skinuo lisice s točka svog automobila

Neobičan događaj desio se na parkingu u Staničnoj ulici, gdje je radnik Javnog komunalnog preduzeća “Sana”, koje gazduje tim parkingom, prijavio policiji vozača automobila marke „reno“, da je silom skinuo lisice s točka svoga automobila i potom napustio parking.

Kako su nam potvrdili iz ovoga preduzeća, prilikom obilaska parkinga, radnik je zatekao vozilo čiji vlasnik nije platio parking, te je stavio lisice za blokiranje na prednji točak automobila.

Tom prilikom na vjetrobransko staklo radnik je ostavio obavijest s brojem telefona na koji se vlasnik može obratiti kako bi platio kaznu i kako bi mu automobil bio odblokiran.

Međutim, po povratku na lice mjesta, radnik je samo zatekao isječene i oštećene lisice. Radnik je istog momenta nazvao policiju, te je ustanovljeno da je tom prilikom počinjeno krivično djelo oštećenja tuđe stvari.

Kako saznajemo, policija je potom pronašla i privela vozača automobila, te su protiv njega pokrenute zakonom predviđene radnje.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79