Vozač udario u jedno vozilo, pobjegao pa ponovo udario u parkirani automobil

Vozač udario u jedno vozilo, pobjegao pa ponovo udario u parkirani automobil


Vozač “kedija” B. Š. lišen je slobode zbog sumnje da je pijan izazvao dvije saobraćajne nesreće u Banja Luci, saznaje “Glas Srpske“.

Očevidac jedne od nesreća ispričao je da je vozilo “Mercedes” dolazio iz pravca Venecija mosta, te da je na semaforu htjelo da skrene desno prema Ugostiteljskoj školi.

– Prilikom skretanja, na “mercedes” je naletio “kedi”, te ga je udario u prednji lijevi branik. Nakon toga, vozač “kedija” zaobišao je “mercedes” i pobjegao sa mjesta nesreće – rekao je očevidac.

U Policijskoj upravi Banjaluka potvrdili su ovu informaciju i naveli da je do nesreće došlo juče oko 23 sata na ukrštanju ulica Majke Jugovića i Bulevara Vojvode Stepe Stepanovića.

– Policiji je prijavljeno da je došlo do nesreće i da su učestvovali vozilo “mercedes” i tada nepoznato drugo vozilo – saopšteno je iz policije, te dodaju da je ubrzo nakon ove prijave stigla još jedna.

– U ulici Mirka Kovačevića došlo je do još jedne nesreće u kojoj je učestvovalo isto vozilo “kedi” udarilo u parkirano vozilo – saopšteno je iz policije.



Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija