Vozača Golf-a poslali na vanredni tehnički: “Klošari šetaju slobodno gradom a ja kriv”

Vozača Golf-a poslali na vanredni tehnički: “Klošari šetaju slobodno gradom a ja kriv”


Tokom današnjeg dana dogodila se neugodna situacija za mladića Mustafu iz Kiseljaka. Kako kaže za naš portal, od malena voli automobile a svog Golf-a sređuje godinama.

Potrošio je mnogo novca, izlazio je i styling takmičenje a danas je morao čak dva puta ići na vanredni tehnički pregled – piše Crna-Hronika.

“Najviše mi je krivo što me zaustavlja pod zvučnom i svjetlosnom signalizacijom, kao da sam kakav kriminalac. Odmah svi pitaju od kud mi pare za sređivanje i za ovakvog Golf-a a ja radim tri posla da sve stignem. ” – počinje svoju priču Mustafa Makelja za portal Crna-Hronika.

Kako kaže poslali su ga na vanredan tehnički pregled jer u svom automobilu nije imao zadnjih sjedišta. Kako saznajemo ovaj 24-godišnjak je uložio preko 13.000 KM u svoj automobil.

“Dana 24.6.2024. godine se šalje na vanredan tehnički pregled putničko motorno vozilo vlasnika Mustafe Makelja. Vozilo prilikom zaustavljanja stvaralo prekomjernu buku te tom prilikom pucalo, a broj sjedala u vozilu nije u skladu sa naznačenim brojem sjedala u papirima” – izjavio je u rješenju policijski službenik MUP-a SBK.

Mustafa je danas dva puta morao ići na vanredan tehnički pregled. Na jednom je prošao na drugom nije.

“Klošari i narkomani šetaju gradom kao da su ne znam šta. Auto ima sve lonce, buku ne proizvodi. Spušten je malo i kad pustiš gas čuje se malo ali je sve uredno. Da me zbog ovog šalju na tehnički smiješno. To što volim auta ne znači da sam kriminalac”



Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija