Vozači na graničnim prelazima uhvaćeni s različitim vrstama droge

Na graničnom prijelazu Stara Gradiška, policijski službenici su prilikom nadzora osobnog automobila i 29-godišnjeg vozača, državljanin Bosne i Hercegovine oduzeli 4,61 grama droge amfetamin.

Vozaču je izdat prekršajni nalog zbog prekršaja iz Zakona o suzbijanju zlouporabe droge, te mu je odbijen ulazak u Republiku Hrvatsku radi neispunjavanja uvjeta ulaska prema odredbama Zakona o šengenskim granicama.

Također, na graničnom prijelazu Slavonski Brod, u poslijepodnevnim satima, policijski i carinski službenici su kontrolirajući osobni automobil njemačkih nacionalnih registracijskih oznaka i putnike, kod 31-godišnjeg državljanina Bosne i Hercegovine pronašli i oduzeli 6 sjemenki biljke kanabis i 5 bočica (raznih zapremnina) s uljem kanabisa.

Također, policijski službenici Policijske postaje Nova Gradiška su prethodno kontrolirajući 21-godišnjaka od istoga oduzeli 0,7 grama droge MDMA, protiv kojeg podnose optužni prijedlog Općinskom sudu u Slavonskom Brodu Stalna služba u Novoj Gradiški.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79