Vozila pijana, pa se požalila sutkinji: Muž je došao u kafić s ljubavnicom, pogodilo me…

Ines proglašena je krivom i osuđena jer je vozila s 1,52 promila alkohola. Sutkinji je objasnila zašto se te noći tako napila.

Prema presudi, Ines je lani u oktobru oko 22.40 sati u Ivanić-Gradu u Savskoj ulici zatečena kako upravlja automobilom pod utjecajem alkohola. Priznala je sve što joj je policija stavila na teret.

“To je bilo neposredno prije razvoda braka s mužem, sada već bivšim. Htjela sam spasiti brak. Tu večer bila sam s društvom u kafiću, a moj muž je došao u kafić s ljubavnicom. To me je jako pogodilo i napila sam se od muke. Nisam ih mogla više gledati, pa sam otišla i vozila.

Žao mi je zbog učinjenog prekršaja, molim vas da mi se ublaži novčana kazna jer ovako veliku kaznu nisam u mogućnosti platiti s obzirom na mala primanja. Obećavam da više neću piti i voziti“, obratila se Ines (32) sutkinji.

Proglašena je ovih dana krivom i kažnjena s 400 eura te mora platiti 15 eura troškova postupka. Dobila je i dvomjesečnu zabranu vožnje. Presuda je nepravomoćna.

Sutkinja joj je izrekla “ublaženu novčanu kaznu jer je mišljenja da će se i na takav način postići svrha kažnjavanja kod okrivljene da ubuduće ne čini prekršaje”.

“Sud je uzeo u obzir kao olakotnu okolnost činjenicu da je okrivljena majka maloljetne djece i u trenutku počinjenja da je bila u postupku razvoda braka”, navodi se u presudi, prenosi portal Danica.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79