Vučić izrazio zahvalnost novinarki zbog istine o njegovom bratu

Zahvalan sam gospođi Zorić što je bila fer da kaže što svi kažu. Rekao je to isto i inspektor Slobodan Milenković, ali nikada niko nije htio da objavi. On je u izjavi MUP-u i BIA rekao da Andrej nije imao nikakve veze. Svi su oni to znali, ali nikada niko nije htio to da kaže – rekao je Aleksandar Vučić komentarišući izjavu novinarke BIRN-a i Vremena Jelene Zorić da Andreja Vučića, brata predsjednika Srbije, nema u “aferi Jovanjica”, gdje se na poljoprivrednom dobru pronašla plantaža marihuane.

– Uvijek istina izađe na vidjelo i laž ne može da ostvari pobjedu nad nečijim radom, kao što ne može ni napor Žandarmerije koja je okačila svoju zastavu na kraju vježbe na branu – rekao je danas u Gruži predsjednik Srbije Aleksandar Vučić povodom priznanja pojedinih medija da njegov brat Andrej nije imao nikakve veze sa vlasnikom Jovanjice.
ila je fer
Vučić je, na pitanje da li očekuje izvinjenje ili nešto drugo, nakon što je novinarka BIRN-a i Vremena Jelena Zorić rekla da njegov brat Andrej nije imao nikakve veze sa Jovanjicom, i da se radilo samo o spinu koji je trajao tri godine, kazao da su svi to znali, ali nikada niko nije htio to da kaže.

– Zahvalan sam gospođi Zorić što je bila fer da kaže što svi kažu. Rekao je to isto i inspektor Slobodan Milenković, ali nikada niko nije htio da objavi. On je u izjavi MUP-u i BIA rekao da Andrej nije imao nikakve veze. Svi su oni to znali, ali nikada niko nije htio to da kaže – istakao je on.

Vučić je rekao da se neki mediji tri godine napisali desetine hiljade stranica protiv njegove porodice, kriminalizujući je, iako je od početka Andrej rekao da nikada nije imao nikakav kontakt sa Jovanjicom.

– Nije im bila dovoljna ni pravosnažna presuda protiv lažova. Poslije tri godine svima je jasno da je laž. I šta ćemo sa tri godine?, upitao je Vučić.

Istina uvijek ispliva na vidjelo
Upitao je šta će da rade Andrejeva djeca, kao i da bi svi trebalo da se upitaju kako bi bilo njima i njihovim porodicama da su izloženi najmonstruoznijim lažima.

– Sada imamo zvanične izjave svih aktera da je to bila laž od početka. Hoće li neko da kaže izvinite? – dodao je on.

Vučić je rekao da je po cijelom regionu, preko medija, tvrđeno da su Vučići proizvođači droge, kriminalci, da je to ponavljano bezbroj puta.

– Šta da radim. Da ne pričam o uticaju na politiku. Šta da radite poslije tri godine muka od svih jezivih laži i neistina. Ali uvijek istina ispliva na vidjelo. Kao što ne možete da pobijedite nečiji rad, tako ni napore ovih momaka koji su na kraju vježbe okačili zastavu Srbije na branu. Tako ne može da se pobijedi ni oprema koju nismo ranije imali, a imamo danas. Na kraju to ljudi vide – podvukao je on.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79