Vučić najavljuje: Pobijedit ćemo mafiju

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić poručuje da će država pobijediti mafiju i ističe da to garantira bez obzira na lične, političke i bilo koje druge posljedice.

– Dok smo se borili za bolji životni standard, dok smo se borili za Kosovo, za bolji zdravstveni sistem, da bismo mogli da liječimo ljude, neki su u međuvremenu pomislili da je najisplativiji posao da budu mafijaši, da ubijaju ljude, da otimaju naše građane, da siu strah. Pobijedit ćemo ih, to im garantiram bez obzira na lične, političke i svake druge posljdice – ističe Vučić.

View this post on Instagram

Pobedićemo mafiju. Garantujem!

A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav) on

U videosnimku na Instagram profilu predsjednik Srbije je rekao da “se Srbija 2012, 2013. i 2014. borila protiv tajkuna, koji su pljačkali zemlju i koji su željeli da je unište i uspjeli su u tome”.

– Zemlju smo obnovili. Srbija je danas prva po stopi rasta u Evropi, rastu plate, rastu penzije, ljudi žive bolje – naglasio je Vučić u obraćanju javnosti na Instagramu.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79