Vukanovića napali navijači na Cetinju, on poručio: Danas ovdje nije lako biti Srbin

Narodni poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srpske Nebojša Vukanović tvrdi da su ga na Cetinju napali pripadnici crnogorske navijačke grupe “Komiti”.

Kako je Vukanović napisao na svom blogu, on je danas u popodnevnim satima stigao na Cetinje kako bi prisustvovao sutrašnjem ustoličenju mitropolita Joanikija koje bi se trebalo održati u Cetinjskom manastiru.

Vukanović je putem videozapisa napravio reportažu sa cetinjskih ulica gdje se okupio veliki broj crnogorskih građana koji su došli da spriječe sutrašnju ceremoniju ustoličenja mitropolita Joanikija.

Kako prenose mediji iz RS-a Vukanovića su nakon snimanja videopriloga, kojeg je objavio na svom You Tube kanalu, napali pripadnici crnogorske navijačke grupe “Komiti”, koji su mu dobacivali “gdje ti je Dodik, gdje ti je Draško”.

Vukanović je u prostorijama Policijske stanica Cetinje dao izjavu o ovome događaju, a nakon toga se oglasio novim videozapisom.

“Dok su me pesničili govorili su mi šta ćeš to ovdje Srbine na Cetinju. Marš. Žao mi je što se to sve dogodilo, ali sve u svemu dobro je prošlo. Nije lako danas biti Srbin na Cetinju”, zaključio je Vukanović.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79