Vuksanović: Jedino rješenje za BiH ukidanje entiteta! RS je genocidna tvorevina i nikada neće biti država!

Vuksanović: Jedino rješenje za BiH ukidanje entiteta! RS je genocidna tvorevina i nikada neće biti država!


Draginja Vuksanović-Stanković, zastupnica u Skupštini Crne Gore, jasno i glasno: “Za mene je ‘Otvoreni Balkan’ Vučićev projekat – ‘srpski svet’!”

Dan nakon pada crnogorske Vlade, uživo iz Podgorice jedna od najglasnijih, najodlučnijih i najdirektnijih zastupnica – Draginja Vuksanović-Stanković je gostovala u programu Face TV.

Saznajte zašto je pala Vlada, zašto je srušen Krivokapić, koja je uloga Dritana u svemu, je li Abazović naučio lekciju, ko će biti novi premijer… Kuda goni Crna Gora, kuda goni BiH?!

Prenosimo detalje intervjua.

Vuksanović: Oborismo Vladu! Vlada je pala! Ta vlada je radila protiv interesa Crne Gore! Posredstvom Srbije su urušene institucije sistema, a izvršioci su bili Krivokapić i Demokratski front! Posljedice su velike; poljuljani su temelji građanske i multietničke Crne Gore! Pokušala se zaokružiti priča oko “srpskog sveta”, čiji bi Crna Gora bila dio. Konačno smo uspjeli da oborimo ovu vladu!

Samo jedinstvena BiH može biti oslobođena velikodržavnih projekata i velikosrpskog nacionalizma! RS nikada neće biti država, jer je ona genocidna tvorevina! Sve što radim, radim u skladu sa svojim uvjerenjima! To znači da kažem ono što mislim. To možda za politiku nije dobro, ali građani to znaju cijeniti. Ja služim svom narodu i svojoj državi; tu sam da doprinesem što boljem životu građana, a to mogu samo ako u svakom momentu kažem ono što mislim!

Stav socijaldemokratske partije je da mi podržavamo samo građansku i evropsku vladu, a da bi ona bila takva – moramo postići konsenzus oko civilizacijskih vrijednosti! Ne smije se više desiti da u Vladi  sjedi ministar koji javno negira genocid, kao što je to radio Leposavić, bivši ministar pravde! Moramo postići dogovor oko temeljnih civilizacijskih vrijednosti! Sve što je u interesu građanske i multietničke Crne Gore, SDP će podržati!


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija