Vulić: Sudije treba da znaju da Srbe niko nije lako pokorio

Vulić: Sudije treba da znaju da Srbe niko nije lako pokorio


Šef Kluba poslanika SNSD-a u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Sanja Vulić poručila je da Sud BiH treba da bude pažljiv da im “sudski ekspres lonac ne bi prošištao.

Kaže da je Sud BiH pretenciozno nazvan BiH, a da je cilj ekspresno završiti proces protiv predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika – institucije Predsjednika Srpske.

“Sve što oni misle da će na prečac da završe i izvrše političku likvidaciju Milorda Dodika treba da znaju da konsitutivni srpski narod živi na ovom prostoru i da neće to dozvoliti – da oni prepravnjaju našu volju i u miru udaraju na instituciju Predsjednika“, rekla je Vulićeva za ATV.

Vulić je dodala da sudije treba da znaju da Srbe niko nije lako pokorio.

“Koliko god sudije bile plaćene od međunarodnog faktora, nartočito američke i engleske ambasade, treba da znaju da Srbe niko nije lako pokorio pa neće ni oni niti bilo kakve funte i dolari ma koliko ih imali. A vidimo da ih imaju u izobilju čim ovakve nepravedne stvari rade mimo zakona i bilo čega što se odnosi na sudsku praksu, na pravo, pravdu i pravičnost“, zaključila je Vulić.



Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija