YouTuber Mirko Rašić jutros objavio story kojim je najavio šta će se desiti?

Srpski YouTuber Mirko Rašić (33) nađen je mrtav danas u Surčinu u jednoj hali, saznaje Telegraf. Na društvenim mrežama je neposredno prije toga objavio jednu pjesmu.

Poznati srpski YouTuber Mirko Rašić pronađen mrtav!

Tijelo je, kako prenosi “Telegraf”, pronašao njegov kolega, a istraga će pokazati da li je riječ o samoubistvu.

Mirko je na svom Instagram profilu rano jutros, neposredno prije tragičnog događaja, oko 5 ujutru, objavio fotografiju iz crtanog filma “Svi psi idu u raj” i citirao istoimenu pjesmu repera Struke.

“Sjedim u sobi sa tvojom krvlju na rukama. Trudim se da ne čujem ta sablasna šaputanja.

Sjedim u sjenci, a dim klizi mi iz usana. Đavo me vuče za rukav do ivice ludila.

Čujem da si viđen usidren u svetom pristaništu. Krenuo si ka raju ali završio u čistilištu. Kažu da nisi dovoljno dobar za carstvo nebesko da tamo nema mjesta da bi s tobom bilo pretesno.

S druge strane kažu da ne pripadaš hadu kao, nisi toliko griješio da ne pripadaš tom stadu. A tamo ti je mjesto jer si slao loše poruke iz kojih klinci nisu mogli da izvuku pouke.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mirko Rašić (@neovlasceniserviser)

Pričao si o parama o kur*ama, o platini da ne dužim, navodno si pričao o Satani. Ne mogu da vjerujem da došao je kraj a bilo kako bilo svi psi idu u raj.”

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79