Foto: Facebook
Zaposlenici KPZ Zenica priredili iznenađenje povodom godišnjice mandata Rusmira Isaka

Zaposlenici KPZ Zenica priredili iznenađenje povodom godišnjice mandata Rusmira Isaka


Direktor Kazneno-popravnog zavoda zatvorenog tipa u Zenici, Rusmir Isak, dočekan je danas s iznenađenjem povodom, kako kažu zaposlenici – prve godišnjice svog mandata.

Tim povodom, zaposlenici KPZ Zenica organizirali su proslavu u čast direktora, što je bilo prvi put da su se ovakvom gestom obratili svom rukovodiocu.

Proslava je uključivala simpatičnu tortu, prigodan poklon, aplauze i brojne riječi hvale za Isakov dosadašnji rad.

Direktor Isak nije krio oduševljenje povodom iznenađenja, te je istaknuo: “Hvala mojim zaposlenicima koji su mi priredili veliko iznenađenje u povodu prve godišnjice mog mandata kao direktora KPZ Zenica. Ova nesvakidašnja gesta, koja je po prvi put organizirana za nekog direktora KPZ Zenica, ostavila me bez riječi. Ova priznanja su potvrda da je moj rad prepoznat, ali i da su moji zaposleni zadovoljni načinom na koji upravljam Zavodom. Sada imam zadatak više da u narednom periodu budem još bolji u svom radu! Hvala, još jednom, svima koji su mi priredili ovo iznenađenje! Nastavljamo raditi još bolje i predanije!”

Ova proslava bila je više od simbolične geste – predstavljala je i dodatni vjetar u leđa direktoru Isaku da nastavi sa svojim predanim radom, poručio je.



Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija