ZATEKLI JEZIV PRIZOR U KUĆI: MAJKA POKUŠALA DA UBIJE 7-GODIŠNJEG SINA , DJEČAKA I RANIJE MALTRETIRALA

Državljanka Srbije M. P. (49) iz Bele Palanke uhapšena je u Crnoj Gori zbog sumnje da je pokušala da ubije svog sina (7).

Kako prenose crnogorski mediji, stravičan zločin dogodio se u utorak uvečer u iznajmljenoj kući na Rijeci Crnojevića, a slučaj su policiji prijavile komšije osumnjičene.

– Dolaskom do kuće gdje je boravila osumnjičena sa sinom, policija je zatekla zaključana vrata, a po ulasku i jeziv prizor. Krvi je bilo svuda – prenose Vijesti i dodaju da je tokom uviđaja pronađen i nož kojim je, sumnja se, M. P. pokušala da ubije sina.

Prema nezvaničnim saznanjima, dječak je i ranije fizički zlostavljan od majke.

Ipak, i pored spekulacija koje su se u prvi mah pojavile – da su majku djeteta više puta komšije prijavljivale nadležnim organima, iz cetinjskog Centra za socijalni rad tvrde da njima nije stizala nijedna prijava protiv osumnjičene.– Na evidenciji JU Centar za socijalni rad nije evidentirana nijedna prijava nasilja u porodici M. P. Porodica M. P. nije ostvarivala nijedno pravo iz Zakona o socijalnoj i dječjoj zaštiti – piše u saopštenju.

Odmah po pronalasku nesrećnog dječaka, on je s ubodnim ranama na grudima od noža odvezen u Klinički centar Crne Gore. Smješten je na Odjeljenje intenzivne njege i trenutno nije životno ugrožen.

Njegova majka M. P. iz Bele Palanke uhapšena je zbog sumnje da je počinila krivično djelo ubistvo u pokušaju.

Na saslušanju se branila riječima da je “dijete samo sebe povrijedilo”.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments