Zbog likvidacije Ismara Karahmeta odrađen jednomjesečni pritvor Eminu Mustafiću

Zbog likvidacije Ismara Karahmeta odrađen jednomjesečni pritvor Eminu Mustafiću


Eminu Mustafiću je određen jednomjesečni pritvor zbog sumnje da je počinio likvidaciju Ismara Karahmeta, potvrđeno je iz Kantonalnog suda u Tuzli.

Sve se odigralo 30. septembra u stanu u tuzlanskom naselju Miladije, a kada je Mustafić (31) ispalio hitac iz vatrenog oružja u Karahmeta (27).

Istraga će pokazati šta je prethodilo kobnom događaju, a kako smo već pisali, Karahmet je sa još dvije osobe, došao do zgrade u kojoj živi Mustafić, te je sa sobom ponio palicu kako bi se obračunali. Mustafić ga je tada upucao.

Nakon što je pretukao Darija, Ismar došao u Eminov stan kako bi se fizički obračunali

Emin Mustafić, policiji, ali i tuzlanskoj javnosti od ranije je poznat po prilično nasilničkom ponašanju, zlostavljanju ljudi i životinja te korištenju narkotičkih sredstava.

Između ostalog, on je prije tri godine bio lišen slobode skupa sa još jednim muškarcem, kao osumnjičeni za pokušaj ubistva jedne osobe. Riječ je o muškarcu kojeg su u jednom stanu fizički zlostavljali, a svoj nasilnički čin su snimali mobilnim telefonom te objavili na društvene mreže.

Na tome se sve nije završilo, s obzirom na to da je Mustafić nakon zlostavljanja muškarca, počinio materijalnu te krađu psa kojeg je također zlostavljao, a svoj čin ponovo snimao i objavio na društvenim mrežama.



Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija