Zbog sigurnosti funkcionera RS se traže limuzine za 500.000 KM!

Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP) Republike Srpske potrošiće oko 550.000 KM za nabavku automobila za potrebe obezbjeđenja štićenih ličnosti.

Naime, raspisana je nabavka kojom MUP traži ponuđača za četiri automobila od kojih najskuplji iznosi gotovo 200.000 KM sa PDV-om, takođe, traže jedan automobil od skoro 140.000 maraka, jedan od 128.000 KM, te jedan od 99.450 maraka.

MUP tačno zna šta traži, tako da su tenderu, skoro nacrtali automobile željenih karakteristika, čak su im i boje vrlo važne, javlja Capital.

Kada je u pitanju najskuplji automobil zatražili su da on bude metalik crne boje, EURO 6 standarda, te da ima pogon na svim točkovima.

Potrebno je da snaga motora bude minimalno 255 kilovata, mora imati kameru za vožnju unazad, grijanje prednjih sjedišta, kao i automatski mjenjač.

Zahtijevano je da automobil bude dizel, limuzina, kao i da posjeduje tempomat sa kontrolom razmaka vozila.

Za automobil za koji su ponudili gotovo 140.000 KM, zahtijevano je da bude metalik sive boje, da ima pogon na sve točkove, kao i da ima grijanje za prednja i zadnja sjedišta.

Zahtijevano je da ima sistem čitanja saobraćajnih znakova, kao i sistem kontrole pritiska u gumama, kao i sistem pomoći pri kočenju.

Vozilo od 128.000 maraka bi trebalo biti metalik crne boje, EURO 6 standarda, da ima pogon na sve točkove, kao i da posjeduje tempomat.

Neophodno je da posjeduje putni računar sa višestrukim prikazom informacija, kao i induktivno punjenje mobilnog telefona.

I za automobil od gotovo 100.000 KM je zatraženo da bude metalik crni, da ima pogon na sve točkove, kao i automatski trozonski klima uređaj.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79