Zbog svađe sa vlasnikom Siniša Bajić zapalio ugostiteljski objekat u Novom Gradu

Zbog svađe sa vlasnikom Siniša Bajić zapalio ugostiteljski objekat u Novom Gradu


Tokom jučerašnjeg dana odvijala se prava drama u ugostiteljskog objektu “Star” u Novom Gradu. Kako saznaje portal Crna-Hronika nakon svađe i nesuglasica sa vlasnikom objekta Siniša Bajić odlučio je isti da zapali.

On je u kafić “Star” unio kantu benzina, zamolio goste da izađu, polio po objektu i zapalio. Radnik kafića je pokušao da ga savlada ali je Siniša uspio zapaliti cijeli objekat.

Cijeli ugostiteljski objekat je u potpunosti izgorio a vatrogasna stanica nalazi se samo 300 metara od objekta. Nezvanično u pitanju su ljubavni problemi tačnije emitivni odnosni sa tuđom suprugom.

Brzom intervencijom MUP-a Siniša Bajrić zvani Bajra lišen je slobode.

“Policijski službenici Policijske stanice Bosanski Novi, dana 27.06.2024. godine lišili su slobode S. B. iz ovog grada zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivična djela paljevina i izazivanje opšte opasnosti”, rečeno je iz prijedorske policije.

U požaru koji je lokalizovala Teritorijalna vatrogasna jedinica u Novom objekat je u potpunosti izgorio, a posljedica po ljude nije bilo.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija