Željko Bebek i Nina Badrić dio događanja povodom 40. godišnjice ZOI-a ‘84

Željko Bebek i Nina Badrić dio događanja povodom 40. godišnjice ZOI-a ‘84


Danas je službeno otkazan koncert Tonyja Cetinskog povodom obilježavanja 40. godišnjice Zimskih olimpijskih igara (ZOI) u Sarajevu. Koncert je trebao biti održan 10. februara, a povodom otkazivanja nameću se pitanja o daljnjim planovima organizatora i mogućim drugim izvođačima.

Haris Fazlagić, direktor Turističke organizacije Kantona Sarajevo, izjavio je da će u danima obilježavanja godišnjice ZOI-a ‘84 biti održani drugi već planirani koncerti. On je istaknuo da su planirani koncerti, poput onog Željka Bebeka i Nine Badrić, dio događanja koja će obogatiti turističku ponudu Kantona Sarajevo u vrijeme obilježavanja jubileja.

Uprkos otkazivanju koncerta Tonyja Cetinskog, čini se da neće biti dodatnog muzičkog događaja 10. februara, kako je potvrdio Fazlagić za Klix. Odluka Grada Sarajeva o neprihvatanju pokroviteljstva za koncert Cetinskog navodno je donesena zbog pravne strukture organizatora koncerta.

Također, Fazlagić je naglasio da su drugi koncerti, koji nisu službeno uključeni u program obilježavanja ZOI-a, dio turističke ponude i dodat će raznolikost događanjima tokom jubileja.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija