Žena Audijem 6 napravila tešku nesreću u kojoj je poginuo vozač Golfa, sada joj određene mjere zabrane

Žena Audijem 6 napravila tešku nesreću u kojoj je poginuo vozač Golfa, sada joj određene mjere zabrane


Okružni sud u Istočnom Sarajevu odredio je mjeru zabrane napuštanja boravišta ženi čiji su inicijali A.H.Z, osumnjičenoj da je u mjestu Kula na Sokocu automobilom izazvala saobraćajnu nesreću u kojoj je jedna osoba poginula, maloljetno lice teško povrijeđeno, a pet lica zadobilo lakše povrede.

Ova mjera osumnjičenoj za krivično djelo ugrožavanje javnog saobraćaja trajat će najduže do pravosnažnosti presude, ako joj ne bude izrečena kazna zatvora, odnosno najkasnije do upućivanja na izdržavanje zatvorske kazne u slučaju da joj bude izrečena, ili do drugačije odluke suda.

Protiv ovog rješenja dozvoljena je žalba u roku od tri dana od prijema, saopćeno je iz Okružnog suda Istočno Sarajevo.

Kako su saopštili iz Policijske uprave Istočno Sarajevo, ova saobraćajna nesreće se dogodila 3. januara oko 20 sati na magistralnom putu M1-114, Podromanija-Rogatica, u mjestu Kula kod Sokoca.

“U nesreći su učestvovala četiri automobila Golf2, Audi 6, Seat i Audi 4. Vozač Golfa V.M. iz Sokoca je stradao, dok je teške tjelesne povrede opasne po život zadobio maloljetnik, koji je bio putnik u vozilu i koji je iz Javne zdrtavstvene ustanove Bolnica Srbija u Istočnom Sarajevu prevezeno u Urgentni centar Koševo u Sarajevo, navode iz PU Istočno Sarajevo.

Dodaju da je ostalih pet osoba zadobilo lakše tjelesne povrede.

“Osoba A.H.-Z. koja je upravljala vozilom Audi 6 je lišena slobode zbog osnova sumnje da je počinila krivično djelo ugrožavanje javnog saobraćaja”, navodi se u ovom saopštenju



Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija