Žestoka Milanovićeva reakcija nakon paljenja lutke gay para s djetetom

Predsjednik Hrvatske Zoran Milanović komentirao je slučaj paljenja lutke gay para s djetetom u naručju na karnevalu u Imotskom.

“Simbolično paljenje istospolnih partnera s udomljenim djetetom u Imotskom žalostan je, nehuman i posve neprihvatljiv čin pod krinkom karnevalskih Bakovih svečanosti.

Organizatori koji su upriličili taj sramotan događaj, pozivajući se pri tome na tradiciju, zaslužuju najoštriju osudu javnosti jer mržnja prema drukčijima, netolerancija i nehumanost nisu i neće biti hrvatska tradicija.

Tražim njihovu javnu ispriku i reakciju nadležnih institucija, pogotovo što su događaj gledala brojna djeca i tako svjedočila širenju mržnje i poticanju nasilja”, napisao je Milanović na Facebooku.

Podsjetimo, nakon spaljivanja lutke, uslijedile su brojne reakcije.

 

Spaljene su lutke istospolnog para s djetetom. Bilo je puno djece koja su sve to gledala iz prvih redova Više info ➡ http://bit.ly/2HL8mYC

Gepostet von Crna Kronika Hrvatska am Sonntag, 23. Februar 2020

Na karnevalu u Imotskom spalili gej lutke s djetetom

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima!

Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79