Zvizdić zaprijetio: Evo šta je poručio onima koji blokiraju i ucjenjuju državu

Nijedan akt suprotan ustavu, važećim zakonima, pravnoj stečevini EU, demokratskim standardima, i u konačnici razumu, logici i političkom bontonu, neće biti podržan u PD PS BiH, upozorio je Zvizdić.

Politika ucjena i blokada je realnost u BiH. U tome posebno prednjače, koristeći svoju poziciju, prije svega u domovima naroda BiH i FBiH, SNSD i HDZ. Predsjedavajući Zastupničkog doma PSBiH Denis Zvizdić je, svima koji koriste takvu politiku uputio jasnu poruku.

– Zaprijeti, ucijeni i blokiraj da bi ozakonio nezakonito i normalizovao nenormalno. To je princip koji u bh. politici promoviraju pojedini politički lideri i koji mora prestati.

I prestaće.

Za početak u Predstavničkom domu PS BiH, jer sam siguran da nijedan akt suprotan ustavu, važećim zakonima, pravnoj stečevini EU, demokratskim standardima, i u konačnici razumu, logici i političkom bontonu, neće biti podržan u PD PS BiH, poručio je Zvizdić.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79