52-godišnja žena preminula nakon što joj je pozlilo na jahti u Crnoj Gori

52-godišnja žena preminula nakon što joj je pozlilo na jahti u Crnoj Gori


Državljanka Srbije stara 52 godine preminula je nakon što joj je pozlilo na jahti u blizini Kraljičine plaže u Čanju, saopšteno je iz Uprave pomorske sigurnosti i upravljanja lukama (UPSUL).

“Pomorsko operativni centar Uprave pomorske sigurnosti i upravljanja lukama primio je u 14:30h MEDICO poziv za hitnu evakuaciju člana posade sa jahte ‘Poloooonee’ koja se nalazila na Kraljičinoj plaži u Čanju. Ženskoj osobi S.A.B. starosti 52 godine, državljanki Srbije, nakon izlaska iz mora naglo je pozlilo i jahta se punom brzinom uputila ka Luci Bar, gdje je organizovan prihvat od Zavoda za hitnu medicinsku pomoć”, navodi se u saopštenju.

Uprava pomorske sigurnosti i upravljanja lukama uputila je čamac SAR-5 sa posadom, koja je sprovela jahtu na gat-5, u dijelu sidrišta Mornarice Vojske Crne Gore.

Iako je posada pokušavala tokom kratke vožnje od 15 minuta da reanimira žensku osobu, ona je, uprkos intervenciji medicinske ekipe iz Bara, preminula”, zaključuje se u saopštenju, prenose Vijesti.me.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija