88-godišnjak prijetio ženi i kćerki likvidacijom

Današnje saslušanje u Trećem osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu otkrilo je uznemirujuće detalje o 88-godišnjem K. M., osumnjičenom za brutalno nasilje i prijetnje svojoj supruzi i kćerki.

Događaj koji se odigrao 27. februara 2024. godine u Zemunu šokirao je javnost, dok su detalji saslušanja ukazali na fizičko nasilje, pogrdne riječi i ozbiljne prijetnje smrću upućene članicama vlastite porodice.

Prema informacijama iz Trećeg osnovnog javnog tužilaštva, osumnjičeni K. M. je primjenjivao nasilje s drskim i bezobzirnim ponašanjem, ugrožavajući spokojstvo, tjelesni integritet i duševno stanje svoje supruge i kćerke.

Nasilje uključuje fizičke napade na suprugu, dok je istovremeno koristio uvredljiv jezik i izgovarao prijetnje ubistvom.

Treći osnovni sud u Beogradu, na prijedlog tužilaštva, donio je odluku o određivanju pritvora u trajanju od 30 dana za osumnjičenog.

Očekuje se daljnje suđenje kako bi se detaljno istražile sve okolnosti događaja i donijele odgovarajuće mjere protiv osumnjičenog.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79