Šleperu u Turskoj otkazale kočnice: Poginulo pet, a povrijeđeno 15 osoba

Šleperu u Turskoj otkazale kočnice: Poginulo pet, a povrijeđeno 15 osoba


Najmanje pet osoba je poginulo, a 15 je povrijeđeno u lančanoj saobraćajnoj nesreći koju je na jugu Turske izazvao šleper sa otkazanim kočnicama.

Aktivirana VIBER grupa o aktuelnostima vezanih za koronavirus Covid-19

Nesreća se dogodila na frekventnoj raskrsnici u centru grada Iskenderuna na kojoj je policijska patrola vršila saobraćajnu kontrolu.

Vozač šlepera izgubio je kontrolu nad vozilom kojem su otkazale kočnice te je prvo udario u vozila na policijskom punktu, a potom u zid sportskog kompleksa pored ceste.

Iskenderun, Turska – 2. april 2020: Najmanje pet osoba je poginulo, a 15 je povrijeđeno u lančanoj saobraćajnoj nesreći koju je na jugu Turske izazvao šleper sa otkazanim kočnicama. Nesreća se dogodila na frekventnoj raskrsnici u centru grada Iskenderuna na kojoj je policijska patrola vršila saobraćajnu kontrolu. ( Burak Milli – Anadolu Agency )

Prema prvim informacijama u nesreći je život izgubilo najmanje pet osoba, a u bolnicu je odvezeno najmanje 15 povrijeđenih.

Na mjesto nesreće izašle su nadležne službe koje vrše uviđaj.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima!

Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija