Pozitivna priča i nada u bolji svijet dolazi iz Tešnja

Pozitivna priča i nada u bolji svijet dolazi iz Tešnja


Općoj Bolnici Tešanj isporučena je nova medicinska oprema, koja je potrebna za liječenje težih oboljenja uopće, posebno težih oblika oboljenja od Covid 19.

Aktivirana VIBER grupa o aktuelnostima vezanih za koronavirus Covid-19

“Oprema u vrijednosti oko 100.000 KM finansirana je iz Budžeta općine Tešanj i od članica Udruženja privrednika. Detalje o iznosima, imenima, specifikacijama opreme i fotografije, po Naredbi Štaba, biće objavljene nakon prestanka vanrednih prilika. U pozadini je jako pozitivna priča i nada u bolji svijet”, kazao je načelnik Tešnja Suad Huskić.

Bitna je, kako kaže, poruka građanima općine Tešanj da su Opća bolnica Tešanj i Dom zdravlja od danas još spremniji za pružanje zdravstvenih usluga i da će ljekari i svi uposleni uraditi sve što je u njihovoj mogućnosti.

“Danas sam se sreo i sa brojnim ljekarima koji su me uvjerili da nema povlačenja i posustajanja. Oni su tu za nas. Ali prvi i najvažniji korak radi svako pojedinačno štiteći sebe, svoju porodicu i ljude oko sebe. Opasnost nije prošla, nema opuštanja! Naredba Federalnog štaba i ovakva podjela penzija (pred bankama) nam je napravila novi rizik i zato apelujemo na OPREZ”, kazao je Huskić za NAP.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima!

Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija