Zbog naglog pogoršanja situacije: Centrotrans otkazao sve linije prema EU i Crnoj Gori

Zbog naglog pogoršanja situacije: Centrotrans otkazao sve linije prema EU i Crnoj Gori


Nakon naglog povećanja zaraženih koronavirusom u našoj zemlji, ali i usložnjavanja situacije, iz kompanije Centrotrans Eurolines su se oglasili zvanično i kazali da su sve linije prema EU i Crnoj Gori otkazane.

Kako su naveli u posljednje vrijeme imali su veliki broj upita, te na osnovnu zvaničnih inforomacija iz zemalja kroz koje autobusi Centrotrans Eurolinesa tranzitno prolaze, ova odluka čini se logičnom.

“Na osnovu zvaničnih informacija koje smo dobili iz zemalja kroz koje prolazimo tranzitno i prema kojima obavljamo međunarodni prijevoz obavještavamo vas da su sve linije prema EU i Crnoj Gori otkazane zbog naglog pogoršanja trenutne epidemiološke situacije u BiH i uslova koje svaki putnik mora ispunjavati prilikom ulaska ili prolaska kroz neku od navedenih zemalja.

O novim informacijama kao i eventualnim polascima, obavijestiti ćemo vas blagovremeno – naveli su iz Centrotrans Eurolinesa.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija