Kćerkica čekajući proslavu rođendana saznala da je otac Haris preminuo, Zavidovićani žele pomoći porodici

Kćerkica čekajući proslavu rođendana saznala da je otac Haris preminuo, Zavidovićani žele pomoći porodici


Dženaza 44-godišnjem muzičaru Harisu Vukoviću iz Zavidovića obavit će se danas u tom gradu.

Brojni Zavidovićani koji su ga poznavali nikako se ne mogu pomiriti s istinom da ga više nema. Ali, kako pišu na društvenim mrežama, neće dozvoliti da bude zaboravljen.

Zbog toga su se odlučili da danas u tom gradu prikupljaju dobrovoljne priloge za porodicu preminulog muzičara, piše Hayat.

Haris Vuković, muzičar kojeg su Zavidovići voljeli, svojim talentom predstavljao je Zavidoviće na brojnim muzičkim takmičenjima. Haris nas je učinio ponosnim, a svi smo kao jedno bodrili ga i s nestrpljenjem iščekivali njegov prolazak dalje. Muzički festivali u našem gradu bili su nezamislivi bez njega.

Međutim, kako to nažalost u našem gradu uvijek biva, Haris je brzo zaboravljen. Oni koji ga poznaju svjedoče o njegovoj teškoj životnoj borbi. Iza Harisa je ostala supruga i petogodišnja kćerka koja je čekala Harisa da se vrati kući da proslave njen rođendan, a nažalost to se nije desilo.

Prerano ugašen još jedan mladi život: Zavidovićani se opraštaju od Harisa Vukovića

Harisova porodica nas danas treba, stoga, u srijedu, 02.12.2020. godine, od 12-16 sati ispred restorana “Fontana” organizujemo prikupljanje priloga kako bismo pomogli Harisovoj porodici i na taj način barem malo odužili Harisu što je naš grad bar za jedno vrijeme učino ljepšim mjestom. Nadamo se vašem odzivu u što većem broju – objavljeno je na Facebooku.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija