GSS pretražuje obale Neretve: Nastavljena potraga za četverogodišnjakom

Dok će pripadnici Interventne spasilačke službe (ISS), odnosno, njihov ronilački tim sutra u rijeci Neretvi nastaviti potragu za nestalim četverogodišnjakom, članovi Gorske službe spašavanja (GSS) pretražuju obale rijeke Neretve.

U Neretvi pronađen mrtav muškarac, prijavljen nestanak i djeteta

Kako nam je rečeno, potraga je nastavljena od mjesta pronalaska automobila do Avijatičarskog mosta gdje GSS-ovci češljaju obje obale rijeke Neretve.

Kako smo pisali, Agron Kerelaj (32) iz Mostara je zajedno sa svojim sinom E. K. posljednji put viđen je u subotu u 18 sati nakon što se automobilom udaljio iz ugostiteljskog objekta „Roki“ iz naselja Kolonija-Rodoč.

Poznat identitet oca i sina (4) koji su se utopili u Neretvi

Njegov nestanak je policiji prijavila supruga D.K., koja je, danas, nažalost, i identificirala tijelo u mrtvačnici Bijeli Brijeg nakon što su ga ronioci pronašli u automobilu.

Navodno, njegov mobilni telefon je pronađen na kružnom toku na Avijatičarskom mostu, ali nam u policiji to nisu željeli potvrditi, piše Avaz.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79