Porodica došla na mjesto likvidacije 28-godišnjeg Meše Ramića

Porodica došla na mjesto likvidacije 28-godišnjeg Meše Ramića


U pucnjavi koja se večeras dogodila u sarajevskom naselju Pofalići likvidiran je Mehmed Meša Ramić, 1993. godište iz Sarajeva.

Stradali je bio navijač FK Željezničar i član “Manijaka”. Živio je na Pofalićima.

POGLEDAJ GALERIJU

“U večernjim satima 12.12.2021.godine, tačnije u 21.15 sati,Operativni centar Uprave policije MUP-a KS je zaprimio dojavu da je na raskrsnici ulica Hamdije Ćemerlića-Zmaja od Bosne, područje općine Novo Sarajevo, došlo do upotrebe vatrenog oružja i da je tom prilikom jedna osoba povrijeđena. Odmah su na mjesto događaja izašle patrole policije, kao i ekipa Zavoda za hitnu medicinsku pomoć Kantona Sarajevo, čiji ljekar je konstatovao smrt jedne osobe”, saopćeno je iz MUP-a Kantona Sarajevo.

U Ramića je navodno pucao Amel Jašarević, zvani Šaja, a motiv nije poznat, osim toga da su se ranije ove sedmice posvađali.

“On je već priznao policiji da je pucao. Tek sada trebaju da se poduzmu druge istražne radnje kako bi se potvrdili njegovi navodi”, kazao je sagovornik Istrage koji je bio na uviđaju.

Stradali Ramić Meša

Inače, Jašarević je i ranije pravio probleme, a policiji je poznat po činjenju krivičnih djela kao što je paljenje automobila.

Porodica je došla na mjesto likvidacije.

 


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija