(FOTO) Lice prekriveno tetovažama: Ko je muškarac koji je sinoć u Prijedoru slavio u štabu SNSD-a

U masi ljudi koja se slila u izborni štab SNSD u Prijedoru da proslavi pobjedu izdvaja se muškarac čije je lice prekriveno tetovažama.

Tetovaže su mu potpuno prekrile lice, glavu i vrat.

Kako saznaje Srpskainfo ovaj simpatizer SNSD je Marun Ćorić, a imao je želju da se uslika sa predsjednikom SNSD Miloradom Dodikom na izlazu iz objekta gde je SNSD slavio, ali nije imao sreće pošto je Dodik žurio jer je nakon toga gostovao na lokalnim televizijama.

Ćorić je od ranije poznat javnosti tako što zarađuje novac ne radeći ništa i što je razvio cijeli sistem kako da vara i policiju, ali i državu.

Ovaj Prijedorčanin ima svoj cjenovnik, a njegove usluge se kreću od 50 do 200 maraka, u zavisnosti koliko je taj vozač vozio iznad ograničenja.

– Naime kada nekog uslika radar zbog neprilagođene brzine, umesto da im bude oduzeta vozačka dozvola, oni kontaktiraju pomenutog Prijedorčanina. On zatim odlazi u policiju i sam se prijavljuje da je vozio automobil kojeg je uslikao policijski radar – kaže jedan sagovornik Srpskainfo.

Ističe da ovaj Prijedorčanin ima svoj cjenovnik i da se njegove usluge kreću od 50 do 200 maraka, u zavisnosti koliko je taj vozač vozio iznad ograničenja.

On dodaje da je prijedorska policija upoznata s nelegalnim radnjama Ćorića, ali ne mogu naći način kako da ga kazne za to.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79