Na nekoliko graničnih prelaza duge kolone vozila na izlazu iz BiH

Na nekoliko graničnih prelaza duge kolone vozila na izlazu iz BiH


Na graničnim prelazima Velika Kladuša, Bosanska Gradiška, Gradina, Bosanska Kostajnica, Bosanska Dubica, Bosanski Novi i Orašje duge su kolone vozila na izlazu iz Bosne i Hercegovine. I na ostalim graničnim prelazima promet vozila je pojačan, ali zadržavanja nisu duža od 30 minuta, javlja Anadolu Agency (AA).

Iz Bosanskohercegovačkog auto-moto kluba (BiHAMK) upozorili su vozače na olujne udare vjetra na području Hercegovine, zapadne i jugozapadne Bosne.

Pozvali su na maksimalan oprez i držanje odstojanje između vozila.

Zbog biciklističke trke etapno se obustavlja saobraćaj na putu Derventa – Srbac – Bosanska Gradiška – Laktaši – Banja Luka.

U toku su radovi na zamjeni dilatacije na mostu na dionici autoputa A-1 Visoko – Kakanj, zbog čega se saobraća dvosmjerno-suprotnom trakom od zone radova.

Na magistralnom putu Jajce – Donji Vakuf zbog radova u tunelu Skela, tokom dana saobraća se naizmjenično, jednom trakom. U noćnim satima (22-06 sati) saobraćaj se obustavlja i preusmjerava na obilaznicu oko tunela.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija