(VIDEO) Pogledajte verbalni obračun Kristijana Golubovića i Mirze Hatića

(VIDEO) Pogledajte verbalni obračun Kristijana Golubovića i Mirze Hatića


Već neko vrijeme Hatić i Kristijan Golubović, rijaliti zvijezda iz Srbije i također nekadašnji žestoki momak, šalju poruke jedan drugom. Meč godine njih dvojice prerastao je u sportsko/mafijaški spektakl koji svakog dana sakuplje sve više pratitelja ove manifestacije.

Ovi zeštoki momci sa burnom prošlosti, već mjesecima se prepucavaju preko medija i društvenih mreža, dogovaraju legalnu fight borbu, no ovog puta su se verbalno posvađali preko video poziva.

Upozoravamo da ovaj video sadrži veliki broj psovki i uvredljivih riječi te je preporučen samo za punoljetne osobe. (18+)

https://youtu.be/Bed92KGOaGA

Ko su momci koji će organizovati meč između Hatića i Golubovića: “Oni su državna opasnost Njemačke”

Mirza Hatić

Odmah po izlasku iz zatvora napravio je profil na TikToku, gdje bilježi milione pregleda. Kaže da ne bi nikome poželio da ode na robiju. Zato, ističe, i šalje poruku, da se svi okrenu poštenim poslovima, a da kriminal ostave što je prije moguće jer u tome nema ništa dobro.

– Izašao sam na slobodu prije nekoliko dana. Ponašam se sasvim normalno, kulturno. Nikakve probleme ne pravim, ništa. Okrenuo sam se sportu, postio sam čitav ramazan. Treniram svaki dan. Dižem 280 kilograma bendža, imam svog trenera, Beca je momak koji mi pomaže – kaže Hatić

– Imam namjeru da organiziramo taj meč regularno. Otvorio sam svoj klub. Ubrzo otvaram i agenciju za zaštitu ljudi, VIP će se zvati. Kriminal me ne zanima. Zanimaju me samo vjera islam i legalne kombinacije. Ko me god dirne, normalno da ću se braniti, ali nikoga ne diram. Javilo mi se oko 200 ljudi, mladića, sportista koji žele da rade, da se maknu s ulice. Da se ne drogiraju, nego da budu časni i pošteni – ističe Hatić za Avaz.

Kristijan Golubović

“Danas sam pričao sa čovjekom iz Tribunsa koji organizuje sa ljudima iz BiH i RS-a meč između mene i Hatića, pošto je on zvao mene da se bijemo na livadi, a ja na livadi se ne bijem, tako se biju ovnovi i volovi, da ne bude džabe da ga prebijem negdje u gradu, ja sam rekao da može da napravi meč da organizuju. Naravno da tražio sam jedan dio novca od svega što se organizuje i naravno 10.000 eura za nastup. Ako može do kraja godine.” – potvrdio je Kristijan Golubović.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija