(VIDEO) Klaonica u Brezi ispušta krv i iznutrice od životinja u rijeku Stavinju

(VIDEO) Klaonica u Brezi ispušta krv i iznutrice od životinja u rijeku Stavinju


Redakciji portala Crna-Hronika poslali ste video klip koji je nastao na lokalitetu Breze u kojem se vidi ispuštena krv u rijeci Stavinja.

“Javljam Vam se kako bi sa Vama podijelila jednu užasnu sliku malog gradica Breze. Svakog vikenda u određeno vrijeme se pušta krv i iznutrice od životinja u rijeku Stavinju, iz klaonice Hodžić u Brezi, gdje se širi nesnosni smrad, te skupljaju razne vrste bakcila i insekata. Ovim se uništava čitav eko sistem rijeke. Nadam se da će te ovo objaviti jer mislim da svi trebaju ovakve stvari vidjeti.” – izjavio je čitatelj portala Crna-Hronika.

Evo šta kažu iz Kantonalne inspekcije o ispuštanju krvi kurbana u Miljacku

“Ovo vam je Stavnja u 7h navečer kad klaonice puštaju. Gledajte, gledaj krvi. Ovo je nesnosan smrah. Ovo vam je mjerilo naše kulture. Drobovi, otpad, sve iz klaonice Hodžić. Čitava rijeka je krvava. I ovo će teči pola sata.” izjavio je čitatelj portala Crna-Hronika u video klipu kojeg je poslao našoj redakciji


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija