Novi incidenti ispred OHR-a: Dušan Šehovac došao na proteste, narod ga otjerao

Novi incidenti ispred OHR-a: Dušan Šehovac došao na proteste, narod ga otjerao


Na današnjim protestima ispred OHR-a ponovo incidenti. Kako saznajemo, građani koji su prisustvovali protestima su otjerali sa istih Dušana Šehovca.

Dušan Šehovac je osnivač Demokratske inicijative sarajevskih Srba i dugogodišnji aktivista, a kako je poručeno na skupu, otjeran je jer je bivši vojnik VRS i čovjek koji negira 1.601 ubijeno dijete opkoljenog Sarajeva.

https://www.youtube.com/watch?v=Lwwo_LM03f4

Predsjednik “AntyDayton” pokreta Nihad Aličković je na svom Facebook profilu objavio video u kojem drži govor i na kojem govori “Danas je na proteste ispred OHR-a došao Dušan Šehovac, nekadašnji vojnik VRS i čovjek koji negira 1.601 ubijeno dijete opkoljenog Sarajevo, koji je tražio izgradnju krata iznad Sarajeva i koji negira genocid…

Došao je da svojim prisustvom izazive incident i da kasnije izigrava žrtvu. Došao je da pokvari proteste jer jasno je da politici velikosrpskih ideologa odgovara nametanje Schmidtovog zakona.

Odstranjen je i otjeran sa skupa”, napisao je Aličković.



Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija