Policija lišila slobode dva muškarca zbog 250 grama marihuane

Policija lišila slobode dva muškarca zbog 250 grama marihuane


Preduzimajući aktivnosti usmjerenih na redukciju ulične prodaje narkotičkih sredstava, službenici PU Prijedor lišili su slobode S.R. iz Prijedora i S.U. iz Banja Luke.

Kako navode iz Policijske uprave Prijedor, prilikom kontrole S.R. iz Lamovite, pronašli su i oduzeli materiju koja asocira na marihuanu ukupne bruto mase 44 grama.

– Daljim aktivnostima policijskih službenika izvršen je pretres stambenih prostorija koje koristi lice S.U. iz Banja Luke, kojim je pronađena i oduzeta zelena biljna materija koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuanu ukupne bruto mase 213 grama, digitalna vaga i pet mačeta – navode iz policije.

Zbog sumnje da su počinili krivično djelo neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga osumnjičeni S.R. i S.U. lišeni su slobode i nad istima je izvršena kriminalistička obrada.

Nakon kompletiranja predmeta nadležnim tužilaštvima protiv njih će biti dostavljeni izvještaji za počinjena krivična djela.



Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija